No Mirecki ,musze ci powiedziec ze masz moc przekonawcza
Wogole jako jedyny,naprawde jako jedyny sie pokwabiles i przynajmniej mi wytlumaczyles to z typowo polskiego punktu widzenia ,RESPEKT duzo innych potrafi tylko sie klucic
10 lat temu zalatwilem kuzynowi prace,rowniez byl przedstawicielem handlowym tak jak i ty ,rowniez tak samo bronil Polske i wszytkiego jesze mowiac ze tu na drogach sie zasypja a tam niema czasu na spanie bo nastepna dziurka hahahahah teraz po tylu latach sam jezdzi do PL od czasu do czasu i jak myslisz hahaha to samo wyzywa jak trzeba bo jest strach mowi
Napewno duzo jest w tym prawdy w twoich pogladach ale rowniez piszesz ze ludzie ktorzy nie sa tego przyzwyczajeni poprostu tego nierozumia ,dlaczego,po co , ja osobiscie bylem w tym szoku.
Rowniez jest dlamnie jasne ze w ciezkich warunkach czlowiek bedzie musial sie lepiej starac zeby uzyskac ten sam effekt tu wiecej chodzi o ta kulture jazdy co rowniez wspomnal ragusek.
Odpowiedzialnosc,rozsadek ..itd a tam nic moja droga przeciesz
Co do holendrow i tutejszej zimy hahah to jest rowniesz smieszne ale ci powiem ze tak naprawde tutaj niygdy nie byly potrzebne opony zimowe a tu widzisz ostatnie dwie zimy byly takie porzadne no i niebyli przygotowani nie byli.Ja rowniez w tym roku zastanawiam sie poraz pierwszy zeby je kupic.
Holendrzy ktorzy tak sadza o polskich drogach to sami sie przekonali z wlasnego doswiadczenia ,bo inaczej niebiore tego nawet pod uwage.Wcale nieznaczy ze sie tym tak przejmuja ,jest porostu niebezpiecznie i trzeba uwazac tak jak i w wloszech jak i w francii.
pozdrawiam i dzieki za wytlumaczenie hahah moze kiedys zrozumie ta polske
PS:Czekam na ten filmik bo sam mam rowniez swietny zaraz go znajde